Merrell

Merrell

Lanseerausviestintää Akvamariini Showroomista
jo yli 10 vuoden ajan!

Maailman myydyin outdoor-jalkinemerkki Merrell on Akvamariini Porter Novellin pitkäaikainen asiakas. Antoisa ja tuloksellinen yhteistyö perustuu pitkäjänteiseen suunnitelmallisuuteen sekä Merrellin tuotteet ja koko sporttikategorian perinpohjaisesti tuntevaan toimittajien ja vaikuttajien lähestymiseen. Laadusta on mukava viestiä mukavassa yhteistyöhengessä.

HYÖDYT ASIAKKAALLE

Vahva laatumielikuva: Merrellin valmistamia teknisiä outdoor – ja vapaa-ajan jalkineita on aktiivisesti testattu Akvamariini Showroomissa vahvistaen brändin laatumielikuvaa. Tapahtumat, asiantuntemus, raikkaat näkökulmat sekä tuoteseedaukset vievät brändiä jatkuvasti eteenpäin. Brändiä on rakennettu onnistuneesti pitkäjänteisellä ja suunnitelmallisella, proaktiivisella lähestymisellä.

Vaikuttavaa viestintää: Laadukas tiedottaminen sekä uusien tuotteiden lanseeraustilaisuudet ovat herättäneet laajaa kiinnostusta vaikuttajien joukossa ja tuottaneet loistavia tuloksia. Innovatiiviset kärjet kiinnostavat. Luomamme mediakiinnostuksen perusteella voimme hyvin sanoa, että juuri Merrell toi esimerkiksi paljasjalkatrendin Suomeen.

Lisää tuloksia: Esimerkiksi 09/2016 järjestettyyn Arctic Grip -lanseeraustilaisuuteen osallistui yli 35 toimittajaa ja bloggaajaa. Media testasi innolla kaikkiaan 30 paria pitopohja-jalkineita. Aihe saavutti näin yli 3 miljoonan yleisön, ja joulukuuhun mennessä tuotteet oli myyty lähes loppuun.

Kommentit