Kansainvälinen viestintä

Kansainvälisiä brändejä rakentamassa

Akvamariini edustaa globaalia Porter Novelli -viestintätoimistoketjua. Kansainvälisessä viestinnässä verkostot ovatkin kullan arvoisia. Mikä olisi helpompaa kuin kysyä tutulta viestintätoimistolta apua uusille markkinoille lähdettäessä? Lead agency -malli takaa sen, että asiakas voi halutessaan keskittyä ydinosaamiseensa.

Johdamme viestintästrategiaa Helsingistä käsin. Strategisessa suunnittelussa otamme huomioon kunkin markkina-alueen ominaispiirteet yhteistyössä paikallisen Porter Novelli -toimiston kanssa. Kun kontaktit ovat valmiina, näkemyksen ja tarjouksen saaminen onnistuu nopeasti ja työn laatuun voi luottaa. Vahva brändi rakentuu yhtenäisenä läpi markkinoiden.

Olemme auttaneet monia suomalaisia yrityksiä skaalautumaan ja kansainvälistymään. Usein ensimmäisiä kohteita ovat muut Pohjoismaat, Englanti, Saksa ja Venäjä. Porter Novellilla on kuitenkin toimistot niin Piilaaksossa, Shanghaissa kuin Nigeriassakin. Käytössäsi on 2000 viestinnän asiantuntijaa 90 toimistossa. Kansainväliset toimialatiimimme, kuten Food&Beverage, Tech ja Health tarjoavat käyttöösi valtavan määrän osaamista, trendejä ja tietoa.